Mela.


rådhusplassen igår kveld: menneskemengden danset og tok stemningen til nye høyder da Malkoo covret denne sangen, Lal Ghagra. barn, ungdom, unge menn og kvinner, og også de eldre beveget seg, veivet med armene i luften, smilte, sang med og hoppet opp og ned.

senere løp Amanat Ali rundt på scenen og ropte «wonderful! awesome! I love you all!», og menneskemengden danset velvillig til sangene hans, dro opp lighteren og de som forstod språket sang med. tidligere på kvelden hadde Youssou Ndour fått alle til å synge med på Seven seconds og Bob Marleys Redemption Song. dansegrupper fra Oslo, moteoppvisning, trommegrupper, jazz.. og det var bare søndagen!

Melafestivalen ble svært vellykket i år også. med musikalske høydepunkt som Youssou Ndour, Hugh Masekela og Amanat Ali, MelaFantasi for barna, litteraturmøter og ikke minst; uendelige mengder fantastisk mat. ta deg turen til Rådhusplassen neste år mellom1.-4. september – da setter det igang igjen, denne gratisfestivalen som har blitt et møtepunkt for hele Oslo.

3 kommentarer om “Mela.

  1. / oi. så ikke den første kommentaren din. hjerteknottene ble byttet ut fordi de var barnslige. skuffene var allerede røde og hjerteknottene også, og jeg ville være ungdom. ung og vill, vet du.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s